Velkommen til Gittes Gæstebog

Hej med jer skriv en hilsen her i min gæstebog

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jacob Augustenborg, d. 27-01-2021
Kan se jeg aldrig fik skrevet i Gittes gæstebog. Magne gik der samtidig med Sophia blandt andet.
Vores 2 store børn gik ved Gitte da hun var kommunal, så vi var slet ikke i tvivl om at Magne også skulle til Gitte. Gitte var aldrig syg, og kan kun varmt anbefale Gitte. Et dejligt sted med masser af varme, knus mv.
Vi var meget glade for Gitte (og Flemming)
Skrevet af Marlene Pedersen , d. 14-08-2019
Gitte er en fantastisk dagplejeMOR, hvor hun virkelig holder af børnene som var det hendes egne. Når man træder ind af døren ved Gitte, er man ikke i tvivl om, at hun virkelig holder af at passe børn. Der er en masse knus og kram ude ved hende. Vores søn er vild med at være der.
Vi kan kun varmt anbefale Gitte.
Hilsen Jeppe og Marlene
Skrevet af Brian Dennis Jensen, d. 30-03-2016
Vores datter Sophia bliver passet ved Gitte nu, og hold da op en service hun levere. VI var lidt bekymret over at det var en Privat dagpleje, men blev meget klogere, da Gitte ikke har været syg endnu (i 11 måneder)

Er man en smule forsinket, så klare vi også den.

Sophia er så glad ved Gitte og de andre børn, at vi lige har takket nej til en vuggestueplads, som ellers var vores førstepriotet.

Kan varmt anbefale Gitte.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Carina Klevang, d. 18-01-2015
Vores Gustav bliver passet hos Gitte, og det samme blev vores datter Caroline som nu er 5 år. Vi kan varmt anbefale Gitte. Hun er en fantastisk dagplejemor. Gustav elsker at blive passet hos Gitte og holder meget af hende. Hun står altid klar med knus og åbne arme. Her er masser af hjerterum - og vi forældre er trygge når vi aflevere børnene.
Skrevet af Charlotte , d. 28-12-2014
Hej Gitte. Dejligt at se det går godt i 'det private':) Kan se ungerne som altid har det godt hos dig. Vi har tit savnet at aflevere en tidlig morgen i et lunt køkken, med maden klar og stearinlysene tændt. Din hygge får man ikke i en institution. Oliver er en stor dreng på 5 år nu og trives i børnehaven.
Hilsen Charlotte og Lars

Skrevet af Amina , d. 15-09-2014
Her hos Gitte bliver min skønne lille Peter passet, krammet og plejet hver eneste (hver)dag:)
Vi er lykkelige for at vores lillemand har rolige hverdage i trygge rammer. Gitte står altid klar med knus og varme til at modtage de små, som bare elsker at være hos hende. Jeg vil til enhver tid anbefale Gitte, der som privat dagplejer har præcis de rammer og det hjerterum,- som enhver lille guldklump fortjener.
E-mail: